Ivóvíz a csaptelepből a legjobb minőségben

A REHAU három rendszert kínál, minden tekintetben az Ön igényeire szabva. További tudnivalók a CLASSIC változatról.

Azt szeretnénk, hogy a víz az otthonában minden vízcsapból, mindig a legjobb minőségben és higiénikusan folyjon ki. A CLASSIC változat minden vízvételi hely rendszeres használata esetén optimális higiéniáról és biztonságról gondoskodik. (T-idomos szerelés)

Érdekli a hűtési funkció?
Classic
Smart
Premium
A legkiválóbb anyagminőség
Alakzáró kötés
Higiéniai idomok
Átöblítési technika 1
Intelligens csővezetés
Higiénia 2
Biztonság
Ár
  1. Opcionális
  2. Higiénia a vízvételi helyek rendszertelen használata esetén

Tudnivalók a CLASSIC ivóvízvezeték-szereléssel kapcsolatban

SZÜKSÉGLET

Az ivóvíz a legértékesebb élelmiszer. A legfontosabb követelmény az ivóvízzel szemben, hogy a legtisztább formában, káros anyagok, baktériumok vagy csírák, pl. legionellák nélkül fogyasztható legyen. Számos európai országban szerencsénkre jó minőségű víz érkezik az otthonunkba. Sajnos erre gyakran nem ügyelünk eléggé az épületen belül. A REHAU által megfogalmazott igény: A tökéletes ivóvíz-higiénia és biztonság az Ön otthonában. Azt szeretnénk, hogy a víz az otthonában a vételezési helyen, minden vízcsapból és minden szerelvényből, mindig a vízszolgáltatók által rendelkezésre bocsátott minőségben folyjon ki.

AZ ÚJ REHAU-VILÁGOM

Élvezze azt a jó érzést, hogy mindent megtett az egészségéért és a biztonságáért. A víz víz marad. Akár ivásra, főzésre, tisztálkodásra vagy mosásra használja – nap mint nap kifizetődő az a tudat, hogy a legjobb ivóvízminőséget és higiéniát élvezi otthonában. Fontos tudni: Még ha nem is isszák meg a vizet, a rossz minőségű vízből származó aeroszolok – vagyis a legapróbb cseppek - pl. zuhanyozáskor a légutakon keresztül veszélyes betegségeket okozhatnak.

A higiénián túl a REHAU a vízkárok megelőzéséért is a lehető legtöbbet teszi. A víz csak ott folyik, ahol kell. Erről a legjobb anyagok és egy nagyon biztonságos, masszív, „toldóhüvelyes” kötéstechnika gondoskodik.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A RAUTITAN CLASSIC ivóvízrendszer kifogástalan és szigorúan ellenőrzött rendszerelemekből áll. A masszív PE-Xa cső és az áramlás szempontjából optimalizált toldóhüvelyes kötéstechnika kombinációja nem enged teret a lerakódásoknak vagy a baktériumoknak. Az élelmiszerekhez megfelelő alapanyag kiválasztása, gyártása és ellenőrzése a legjobb minőséget és biztonsági színvonalat nyújtja Önnek: „Made in Germany”. Gondoskodunk arról, hogy a jó víz jó is maradjon.

Az anyagok és az idomok kialakítása mellett a hálózat méretezésével kapcsolatos Know-how is döntő fontosságú. Az ivóvíz-higiéniai alapelvek érvényesek: a víz folyjon, a hideg maradjon hideg, a meleg maradjon meleg. A kifogástalan anyagok mellett ez a másik következetes minőségi igényünk az épület ivóvízhálózatával szemben.

A REHAU partnereivel közösen gondoskodik az Ön vezetékhálózatának helyes méretezéséről. Hogy a víz ne folyjon túl gyorsan vagy lassan, és mindig megfelelő nyomásviszonyok alakuljanak ki. Az előre szigetelt REHAU csövek és idomok egyaránt segítik a higiéniai szempontból megfelelő hőmérsékletek betartását, valamint energiát takarítanak meg.

Cookie-beállításokCookie-beállítások